In bewerking en enkele andere zaken….

This entry was posted by on woensdag, 10 februari, 2016 at

Inmiddels ben ik met een nieuw werk begonnen vorige maand. Op de onderstaande foto’s valt het proces vanaf het begin te volgen. Via een tekening op het paneel wordt gewerkt aan de grisaille, de zwart – wit onderschildering, waarna de eerste kleurlagen er overheen worden gezet met transparante verf. Mochten er vragen zijn over dit proces, dan kun je me altijd vragen stellen via email of op dit weblog.

In bewerking

Voorts ben ik uitgenodigd om deel te nemen aan een manifestatie vanwege het 10 jarige jubileum van de Klassieke Academie in Groningen. Om dit lustrum te vieren organiseert de Academie de Klassieke Salon. Op vele plaatsen in de noordelijke provincies en enkele in Duitsland zullen allerlei tentoonstellingen worden georganiseerd waarbij zo’n 130 kunstenaars zijn betrokken. Ik zal, samen met verschillende collegae, enkele van mijn werken exposeren in het gemeentelijke Museum Heerenveen.

Als ik het bovenstaande werkstuk heb afgerond is het de bedoeling aan de slag te gaan met een opdracht. De conceptschets van dit project is al een feit.


Leave a Reply