Archive for september, 2014

Nieuw schilderij…

Posted by on dinsdag, 23 september, 2014

Even een update op het blog.
Alhier wat afbeeldingen van mijn nieuwste werk. Enjoy!

Een plezierig moment in het donker

Een plezierig moment in het donker/ A joyful moment in the dark
Olie- en acrylverf op pnaeel/ Oil and acrylics on panel
63 x 41 cm/ 24.8 x 16.1 inches

Een plezierig moment in het donker detail

een plezierig moment in het donker (detail2)

Klik op de afbeeldingen voor vergrotingen.

Actie in het atelier…

Posted by on maandag, 15 september, 2014

Beste bezoekers en fans, het is een lange tijd terug dat ik iets op mijn weblog heb gezet. Vandaar dat het nu hoog tijd wordt om het blog weer op te pakken en jullie deelgenoot te laten zijn van mijn activiteiten en kunstinteresses.

De zomer is voorbij (althans, zo min of meer), de scholen zijn weer begonnen en de vakanties zijn geschiedenis. Het werk roept en mijn atelier bruist weer van activiteiten de laatste paar weken.

Ik ben begonnen met een nieuw project (zie foto hieronder) en heb ondertussen een ander schilderij klaar gekregen. Deze twee schilderijen en nog een derde zullen hun debuut maken tijdens de “Realisme 2015” kunstbeurs te Amsterdam die aanvangt in begin januari. Ik zal daar vertegenwoordigt worden door galerie Den Andel uit de provincie Groningen.

Eind januari zal er nog een beurs zijn opwachting maken, namelijk de Kunst- en Antiekbeurs te Naarden Vesting. Ik zal daar vertegenwoordigd worden door galerie René de Vreugd uit Zandvoort.

Beiden zijn bijzondere evenementen voor de kunstkenner, met name diegenen die houden van figuratief/ realistisch werk. Reden genoeg om mijn beste beentje voor te zetten.

Later meer!

Actie in het atelier...