Archive for februari, 2013

Nieuw werk

Posted by on zaterdag, 23 februari, 2013

Een tijdje terug heb ik een nieuw werkstuk afgekregen. Het zal te zien zijn in de eerstkomende expositie in galerie Den Andel in Maart. Over deze expositie volgt later meer informatie. Enjoy!

Meditatie nr.10
Meditatie nr. 10/ Meditation no. 10
Olie en acryl op paneel/ Oil and acrylic on panel
18,5 x 38 cm/ 7.5 x 15 inches

Oeeeeeps….!!

Posted by on zondag, 17 februari, 2013

Volgens mij heb ik, per ongeluk, een reactie gewist op één van mijn berichten hier beneden. Soms krijg ik veel spam op mijn berichten en bij het wissen van deze rommel heb ik, denk ik, een echt bericht gewist. Als iemand onlangs een reactie heeft geplaatst en deze staat er niet op….. het is maar dat u het weet. Het zou leuk zijn als u de reactie alsnog zou willen plaatsen. Bedankt!

Expositie opening….

Posted by on zondag, 17 februari, 2013

Vorige week was er een opening van een expositie in Lê Art Gallery te Groningen. Dat betekent dat ik weer veel te laat mijn weblog bijwerk. Het was echter een erg leuke opening waarbij tevens het  Chinese Nieuwjaar werd gevierd.  Een heuse spectaculaire drankendans werd opgevoerd (zie foto) en de expositie werd geopend door wethouder J. van Keulen. Er was veel volk op af gekomen en er werd genoten van de kunstwerken en van leuke gesprekken.

opening-expositie
Ikzelf heb erg genoten van de festiviteiten. Daarnaast heb ik leuke gesprekken gehad met mede exposanten en klanten wat altijd erg verfrissend werkt en weer veel inspiratie geeft. De expositie duurt tot aan April. Wie een leuke galerie met een mooie expositie wil bezoeken is hierbij van harte uitgenodigd!

De uitnodiging