Aan het werk III…

This entry was posted by on maandag, 30 maart, 2015 at

De laatste tijd ben ik weer verder aan de slag gegaan met mijn grotere project. Ik ben bezig geweest met de onderschildering om die op te zetten in verschillende dunne verflaagjes, om op die manier een idee te krijgen waar het met dit project naar toe moet gaan. Het is een voortdurend zoeken naar de juiste grijswaardes om een stevig fundament neer te zetten alwaar ik in de volgende fase verder kan gaan met de eerste kleurlagen.

Aan het werk III

Ik merk dat de foto iets te donker is geworden. Klik eventueel op de afbeelding voor een vergroting. Ik ben nog niet klaar met de onderschildering, maar de belangrijkste werkzaamheden zijn verricht. Het is nu een kwestie van de achtergrond bij het geheel betrekken en deze kan ik mooi vergelijken met het werk dat reeds is gedaan. Op die manier hoop ik uiteindelijk het hele beeld compleet te krijgen om daarna beslissingen te maken over de volgende stappen.Wordt vervolgd…

In de tussentijd heb ik weer even afstand genomen van dit werkstuk en ben ik verder gegaan met het schilderij met de blokfluit (zie bericht hieronder).


Leave a Reply