Voortgang….

This entry was posted zondag, 17 november, 2013 at 7:09 pm

Enkele dagen terug heb ik de onderschildering afgerond van een van mijn schilderijen. Het was een tijdrovend werkje met al die bloemornamenten op de doeken in het schilderij.
Het werkstuk is nu gereed voor de eerste kleurlagen en…… de mandarijnen zijn reeds opgepeuzeld.

Voortgang
Ik laat dit werkstuk voorlopig even voor wat het is en keer terug naar mijn andere werk om daar de eerste kleurlagen overheen te leggen. Ik vermoed dat ik wel een flinke tijd met dat andere grote schilderij bezig zal zijn. Uiteindelijk is meestal “de rek er even uit” en als dat gebeurt wordt het tijd om met het bovenstaande werkstuk verder te gaan. Dat is ook een van de redenen dat ik meestal met meerdere werken tegelijk bezig ben. Zo kun je mooi afwisselend bezig zijn en afstand nemen van ieder schilderij. Dat houdt de blik fris en geeft meestal weer aanknopingspunten om weer “vers” met een schilderij aan de slag te gaan.

Nog geen reacties

Geef een reactie