Bijna aan het einde van het jaar……

This entry was posted donderdag, 22 december, 2011 at 7:33 pm

Hallo beste weblog lezers. We zijn bijna gekomen om afscheid te nemen van 2011 en een nieuwe start te maken met 2012. Ik vind dit persoonlijk altijd een sfeervolle en leuke tijd met al die feestdagen. Vandaag heb ik nog gewerkt aan mijn laatste schilderij voor dit jaar. Gisteren heb ik er nog foto’s van gemaakt en ik laat een paar details van het werk hieronder zien. Bij deze wens ik iedereen gezegende Kerstdagen toe met vrede en alle goeds voor het komende jaar!

De epifanie (detail1)de epifanie (detail2)

2 reacties to Bijna aan het einde van het jaar……

 1. Geert W. Feith says:

  februari 23rd, 2012 at 10:14 pm

  Prachtig mooi nieuw stilleven.
  Ben reeds in het bezit van een stilleven Chinese kom met citroen.
  Kunt u een prijs indicatie geven van het grote paneel?
  Geert Watse Feith

 2. admin says:

  februari 24th, 2012 at 6:14 pm

  Mijnheer Feith,
  Bedankt voor uw reactie en voor uw complimenten. Reeds heb ik via uw email een reactie gestuurd.
  Groet, Sietse

Geef een reactie