Het resultaat…..

This entry was posted donderdag, 16 september, 2010 at 7:18 pm

Hieronder laat ik mijn schilderij zien die ik vorige week heb afgerond en waarover ik het heb gehad in mijn eerdere webblogs.
Ik was erg blij te vernemen dat de klant bijzonder blij is met het eindresultaat. Uiteraard wil ik daarom mijn grotere publiek deelgenoot laten maken van deze blijdschap door hier het schilderij ook te tonen!

Zielsverbondenheid

Zielsverbondenheid
Olieverf op paneel
41 x 21,5 cm

Het geschilderde beeld heeft een bijzondere emotionele waarde voor de klant (…. en voor mij trouwens ook). Eén van de interessante aspecten van de schildering is een schilderij in een schilderij. Aangezien voor mij een schildering een uitzicht biedt op een andere wereld of werkelijkheid, biedt het schilderij in het schilderij een dieper uitzicht op de betekenis der dingen.
Ik moet zeggen dat ik nooit tevreden ben met de foto’s van de schilderijen en daarom volgen hier nog een tweetal details.

   Zielsverbondenheid detail   Zielsverbondenheid detail

Nog geen reacties

Geef een reactie